Wehooo

Jessi kom till mig runt 2 och då åt vi sallad och drack kall cola till. Kan ju vara bland det bästa! Sen så började vi baka cupcakes och därimellan klämmde vi in ett dopp i poolen. Helt ok. Mysdag med min mysbästis, det kallar jag sommarlov. Sen att vädret börjar bli varmare igen är inte något jag klagar på!
oOch ja, vi gillar Nalle Puh.

Aldrig utan dig


Känn en doft av kärleken

Väntar på att min älskade Jessica ska komma. Sol, bad och en träning på det sen. Standard.

Slut på det roliga

Hemma nu efter några härliga dagar i Öregrund! Vattenskoter, cykelturer och mycket snack, ja you name it. För mig blev det en natt hos Matilda och två hos Jacob. Själva Midsommarafton var faktiskt sådär, hade förväntat mig mer. Men allt runt omkring var helt perfekt! Nu idag har jag åkt buss hem med de kvarvarande övernattarna i en stuga full med flugor. Blev en lunch på Max och sen drog jag och Jacob hem till mig för lite jacuzzibad och filmmys. När han drog följde jag med pappa ut på en springtur som jag nästan förstod skulle vara döden. Intervaller uppför backar, ni förstår säkert själva att det inte var någon njutning som låg i det. Nu ska jag försöka ladda ner lite filmer till datorn så jag har nåt att kolla på under mina 9 dagar borta från samhället.
Langa gärna några filmtips!

Mot midsommar

Snart har jag två färdigpackade väskor och ska dra till Gamlis Ip för lite Guskträning. Sen går bilen mot Öregrund så kommer dit någon gång runt 8 eller 9. Mysigt värre med min fina liga. Så imorgon är det massa lekar, kanske lite vattenskoter och en del annat också. Som midsommar ska firas! Blir nog lite dålig uppdatering under helgen men det får ni leva med, kommer ha massvis med bilder när vi kommer hem. Puss och ha en bra midsommar!

Min kärlek


När håret var lite mer draget åt ena hållet, när man körde på den där"fjortisminen".
Vi har träffats fem dagar i veckan, prata om allt på varje lektion, som jag kommer sakna dig min vän.



Her lips are devil red

Nu sitter jag i bilen med Jessipessi. Vädret har aldrig varit sämre men vi har omvandlat det till mysväder! Tar en timme ungefär att åka så vi ska snart ta en lur på varandras axlar. Ikväll väntas mys, prat, wii dansmatta, godis och ligan, älskar´t. Tror inte det blir något bloggande från min eller Fannnys sida för vet inte om datan funkar men en massa bilder när vi kommer hem, det kan vi lova. Ha en bra midsommar så hörs vi när vi kommer hem, om vi nu kommer hem.. Kyss

Present frpn Jessica förra Spanienresa, mäktigt var det!

Grattis mamma, jag älskar dig.


Like a bullet to your brain

Har gratta min mamma som fyller år idag. Fick sina presenter och frukost på sängen innan hon skulle åka till sjukhuset för operation idag. Allt gick bra så nu är hon hemma. Har hjälpt till lite innnan Midsimmar med att göra lite mat, dutti chey. Ska snart packa i allt men kan inte dra mig från tvn där Ricky Martin visas på, hej sexi.

Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt

´

Ge och ta

Har varit hemma en stund nu efter att haft träning och möte. Har nu bara packat för imorgon åker jag till Öregrund där Midsommar ska firas stort! Men det värsta nu att väskan(orna) aldrig kommer bli färdigpackade.. Känns som att jag ska på en lång resa, så mycket kommer komma med men vi sätter k bry på den!
Ska sova snart men upp tidigt och gratta lilla mamma. Ta det lugnt i natt, puss


Pressad av tid

Snart drar jag på träning och har äntligen fått en godkänd ljumske. Så nu är också Finland helt klart!
Trötta tjejer på bild. Stan klockan 10 är inte att leka med.

Det jobbas sallad



Säg att du vill ha mig här

Upp och iväg till ett litet jobb vid halv sju tiden. Gick snabbt så jag var redan hemma åtta så jag kunde somna om till elva. Men skyndade mig iväg till Gränby men ingen klänning hittades men ska snart till stan för har en på spaning! Ska också köpa en present till min underbara mor som fyller år imorgon.
Fick med mig en väska hem idag iaf, kanske bild sen. Men ikväll väntas träning och efter ett möte. puss


Från hjärtat

Godmorgon! Har varit vaken i 2 timmar nu, trött som tusan men kunde inte somna om. Har ändå gjort ett par bra saker nu på morgonen, skönt att inte sova bort hela dagen. Om några timmar ska jag till en sjukgymnast för att kolla av min ljumske. Sen ikväll blir det träning och efter den åker jag vidare till Sunnersta och spenderar natten där.
Skulle inte banga på att åka till Gotland igen.

SOM VI BÖRJAR TAGGA



I'll fix these broken things and Repair your broken wings

´

Tillbaka till Mexico.









Love isn't finding a perfect person. It's seeing an imperfect person perfectly.

.

Vi jobbar brand

Har inte blivit något bloggande idag men det har varit fullt upp hela dagen. Började att jag redan var på stan vid tio, vad hände där? Träffade Fanny min pärla och dagen stod för lite titt, lite köp och en fika med prat, mys de! Fick inte med mig något att ha till Midsommar men en myslångklänning, värt. Imorgon ska jag ta en cykeltur till Gränby för att försöka hitta! Men iaf hem en snabbis och vidare till Victorias Brandstation för lagaktivitet. Riktigt kul var det!
Hemma nu och ska sova snart för ska på ett litet morgonjobb imorgon, hare bra pusshej!

Bilder tagna från Beatrices blogg!


Äntligen hemma

Efter några timmar på en brandstation är det skönt att vara hemma igen. Nu ska jag ta en dusch, riktigt varmt inuti branddräkterna. Kul kväll med ett bra lag.
Otroligt söta tjejer i otroligt fula kläder.

Aktiviteeet

Började dagen med en försovning så på 20 minuter hade jag och Bea gjort allt vi skulle och åkte in till stan. Väl där mötte jag upp Matilda och vi vandrade omkring där från 10 till 2. Hittade lite smågrejer men inget till midsommar som var planen. Men blev en fika med Madde och en del prat. Sen hem för en joggingtur, styrka och strech. Därefter drog jag med pappa till Solna tur och retur för att fixa kontrakt. Så nu ska jag dra en utlåning till Gusk på tisdag för att få en match i benen till Nordisk.
Nu precis kom Bea och snart ska vi åka till en brandstation för lite aktiviteter med laget. Skriver mer ikväll. Puss


Vi styr film

En lugn träning på Danelids gräsplan. Hemma nu och har duschat och ska snart slå på en film för här kommer det vara sovsällskap av ett troll som brukar hänga här. Imorgon ska jag ner på stan med Fancy för på fredag vankas det Midsommar så vi har en del fix att ta reda på!

Mexico för några månader sen, ska ta ett inlägg med en massa bilder.


Hos Bea

Sitter nyduschad hemma hos Bea. Ska nog dra på en film eller nåt snart. Myskväll! Pussar


Märker du hur fort det går

Beger mig mot en träning som kommer inehålla styrka för min del. Alltid lika roligt... Efter träningen följer jag med Bea hem och imorgon
väntar en stadsdate med Matilda.
Blir Finland om några veckor med landslaget, Nordisk flick står på schemat.

Mot träning

Har sovit hela dagen men nu ska jag äta och ta mig ner på en av vårsäsongens sista träning innan sommaruppehåll. Kanske tar ock skriver ett inlägg när jag kommer hem. Pussen

Börja tänk efter

För en sekund trodde jag att du hade ändrats till något bättre, finare. Jag hade en förhoppning. Men nu vet jag att dig kan man inte lita på, precis som förr.


Regn idag igen

Godmorgon, godmorgon, sovit gott? Det har iaf jag! Vakande för inte så länge sen av att någon i området börjar dra igång en såg eller var det nu va.. Och precis som Fanny så slutade han när jag väl var uppe..
Idag ska jag inte göra ett dugg, bara ligga i sängen hela dagen och titta på film efter film. Dagens måste är träningen ikväll. Hörs mer under dagen tror jag och om ni vill ha något speciellt inlägg så säg till!


En bild från lördagens middag.

But sometimes it hurts

Godmorgon! Vaknade av att grannen står och klipper gräset i trädgården. När jag äntligen går upp för att jag inte kan somna om vad händer då? Jo, han slutar såklart. Ibland blir man trött. Nu ska jag ta mig ner och försöka göra lite frukost till mig själv, och sen bara slappa till träningen i eftermiddag.
Längtar till finare väder så man kan bada, inte tagit årets första svenska dopp än. Känns som det är dags snart.

Lever på våra minnen

Imorgon väntas en riktigt tråkig dag med dåligt väder så varför inte stanna hemma med film och allt?
Nu ska jag sleepa, puss och godnatt!

Svaren till frågorna

Felix
- Hej jag heter felix och undrar vad ni tycker om mig?
- Fett skön kille.

Carl
- Är någon av er oskuld? -
Nej.

Sofia
-Beskriv era pojkvänner! Och är ni oskulder?
Fanny: Ja, vad ska man säga. Han är störd och det är väl därför vi passar så bra ihop. Har alltid roligt med honom, när vi inte bråkar och vi kan prata om allt. Nej, jag är inte oskuld.

Matilda: Ja vet inte vad man ska säga här då. Håller med att han kan vara riktigt störd ibland (pusspårej) men sen är han hur omtänksam som helst och vi har kul ihop. Samma svar som Fanny ovanför.

- Vad ska ni gå för gymnasium? - Celsius.
Vart handlar ni era kläder? - Vi handla för det mesta överallt, Vila, H&M, MQ ja you name it.

Matilda - Vad gör du med ditt hår för att få det så fint? - Jag gör ingenting, tvättar det nästan varje dag, ja jag behandlar mitt hår inte som bäst men det funkar!
Vad hände med Julia? bråkar ni? och i sånna fall vad? - Ja vad hände? Jag vet inte men vi har väl bara växt ifrån varandra, inga konstigheter så.

- Vilka är era bästavänner? Beskriv dem! -Dem som ligger oss närmst är nog Denise och Jessica men våran "lilla liga" är oslagbar! Jessica och Denise är två underbara människor som alltid är glada och som vi vet alltid kommer finnas vid ens sida fast man är med andra/bråkar eller vad som helst.

- Har ni några planer för Midsommar? - Ja vi har planer. Ett gäng tjejer ska komma ut till mig (Matilda) i Öregrund.

En fråga till Matilda.
- Saknar du Joel?
Fin blogg flickor!
-
Ja det gör jag, han är en snäll prick.

- Vad tycker ni om att börja gymnasiet i höst? Kommer ni sakna vänner från skolan eller ska det bli kul? Toppen blogg btw!
- Det ska bli kul! Spännande med något nytt, båda känner att Gränbyskolan gjort sitt. Men klart man kommer sakna sina vänner och sin klass!

- Ska Julia med till Spanien? - Inte som det ser ut nu.

- Vad ska ni göra i sommar? Något speciellt?
Fanny: Jag ska kanske till Findland för landslagsturnering, ingenting klart än men vi får se. Sen ska jag till Gothia och kanske till Spanien. Kommer nog tillbringa en del av sommaren i Öregund också.

Matilda: Jag ska vara i Öregrund så mycket som det går, Åre till stugan där uppe en sväng, Spanien med tjejerna, Gothia och sen sköna spontana dagar/kvällar.

- Är ni nöjda med kukarna ni haft i er? - Så länge det inte är Carl Bergströms så är vi faktiskt rätt nöjda

- Jessi är bäst! Eller vad tycker ni? - Ibland så..

- Tjejer asbra blogg! Fin header, vem har gjort den?
Fanny - Hur är det mellan dig och Jacob, är ni kompisar?
Matilda - Har du hus i Öregrund?
Vilket fotbollslag spelar ni i?
Vart ligger ni i serien?
Ni verjar träna hela tiden, har ni tid för annat?
Vilken skola ska ni börja i höst?
Puss.
-Jessica Lambeck har gjort den, duktig cheeey. Ja vi är kompisar men inte bara. Matilda har hus i Öregrund, ja. Vi spelar i Danmark/Sirius DFF. Vi leder serien just nu, division 2 östra Svealand. Det kan man fråga sig, försöker ta vara på tiden man har runt och planerar in mycket i förväg, alltså inte så mycket spontana grejer. Tråkigt men sant. 

- Har ni navelpiercing? - Matilda har, inte Fanny.

- Vad har ni för mobil? -Matilda har iPhone 4, Fanny iPhone 3GS
Har ni kamera? Vilken? - Jag (Matilda) har en Canon 550D. Fanny har en systemkamera som inte fungerar och därför tror jag inte hon ens orkar nämna den.
Kan ni visa era rum? - Kanske det!

Matilda - Varför hänger du inte med Julia längre? - Vet inte svaret, har bara blivit så.
Är ni inte bästavänner längre? Trodde ni sa föralltid. - Nej vi är inte riktigt tajta som förut.
Har du pojkvän? Yes.
Är du oskuld? - Se svaret längre upp.

Fanny - De var slut mellan din kille och dig.. Är ni tillsammans igen? - Det skulle man kunna säga att vi är.
Är du oskuld? Se svaret längre upp.
Vilken skolan ska du börja på? - Celsius.

Monster

Blev ingen Bea ikväll, vi tar det imorgon istället. Lite för trött och behövde bara ha tid att ta igen mig. Ingen match för mig idag, vilade ljumsken, men det blev 3 nya poäng och går till sommarvila som serieledare. Skont. Taggar galet inför midsommar nu, hoppas på några sjukt härliga och roliga dagar med mina brudar! Tyvärr kommer det antagligen regna men vad gör det om hundra år? Nu ska jag ta mig en sockerkaksbit (grymt god) och lägga mig i sängen och kolla på Upp. Älska Disney.
Urgammal bild på mina favoriter. Ni får ta det, sötnosarna blev bjudna på glass av någon random tant, haha.

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta.


SISTA CHANSEN ATT STÄLLA FRÅGOR, VI SVARAR SNART.

´


Feelings change, memories don't.

Three words, eight letters, say it, and i'm yours.


Inte utan lilla ligan

Och ja där fick ni bilderna från igår. Kan dra lite kort om kvällen hos Beatrice.
Kom dit vid sex och började med maten då det blev nachos. God mat blev det och en liten efterrätt också. Satt och pratade länge och hade allmänt mysigt, fina flicks! Senare på kvällen kom en grupp guskgrabbar som jojnade. Trevligt det! Bad, sång och allt blev av under natten. Fanny och jag tog dock några bussar tidigare än de andra. Träffade även på sköna grabbar på bussen hem också. Kom hem själv till ett öde hus där jag somnade i min ensamhet.

Klockan stod på nio idag och tog min väska och åkte till Scandic då vi skulle åka till match. Vann med 3-0.
Ligger nu hemma och myser med min datan, en film och ett glas cola. Ba må. Ha en bra kväll folks.

Taco Bar @ Stenmark












Jessica jobbar mobiltapp i toaletter


Man down

Bra kväll igår. Bra mat, bra vänner, ja allt var bra. Begav mig hemåt med några filurer och fick med mig en till mig. Mysigt. Idag har jag sovit ut länge och skönt! Sen blev det pannkaksfrukost och nu lite tvtittande i sängen. Eftersom vädret inte blivit bättre kommer nog reten av dagen se liknande ut. Ikväll kommer nog Bea hit och så får vi se vad som händer sen, om det blir en hemmakväll eller nåt annat. Nu ska jag fortsätta med att glo på tv. Hörs senare.

Match

Snart går bussen till match. Hörs när vi kommer hem.


Mot bussen

Om en kvart går bussen mot stan där jag ska träffa Fanny för att sen ta oss ut till Beatrice. Middag, bad och mys står för kvällens schema. Ha en trevlig kväll!

Slappdag

Inte hänt så mycket idag, men har ändå inte haft tid att blogga. Somna inte alltför tidigt bredvid ett troll, haha. Klockan ställdes på halv 9, upphämtad och träning. Nu ska jag snart fixa till mig lite och sen bär det av till Bea med mina tjejer, mysigt! Middag väntar, blir nog rätt lugn och tidig kväll, vi får se vart kvällen leder!
Inga bilder på den här datorn så får bli ett bildfritt inlägg.

Min skyddsängel


Artonde juni

Nu är jag vaken efter för lite timmars sömn inatt men ska ta igen det under dagen. Ikväll ska jag träffa resten av lilla ligan då det blir mat borta i Sunnersta hos Beatrice, älskade tjejer! Ska ta mig hem tidigt ikväll för imorgon är det match igen.. Borta mot Bele Barkarby. Vi hörs mer under dagen.
Den som fick mig att gråta, det är du, du har satt stora spår i mig. inte utan dig.


Vill bort, vill till Spanien

Matchen slutade med en förlust mot Vasalund, 2-1. Inget mer snack om matchen nu.
Nu har jag duschat och ätit och nu har mitt sovsällskap kommit, mys..


I know all your secrets

Brudsen har precis lämnat mig ensam och jag har städat av rummet och nu ligger jag i min säng och bara må.

Gårdagen har ni hört men inte från min sida! Mat på stan med Fanny och Jessica. Gick en runda på stan och fick med mig hem lite grejer men jag tror inte det blir kort på sakerna för så stora köp var det inte. Men en ny navelpiercing lyckades jag casha in! Bussen mot träningen med Bea som sällskap också.
Kvällen bjöds på filmmys hos mig, mys de.

Idag vankas det match mot Vasalund, tagg, not..



Om en vecka är vi här igen, wopwop!

Jag vill alltid stanna här









Hundraartonetthundra


Det är regn, det är kallt och det är grått, vad mer kan man begära?


SLÅ MIG

Kollat film hela kvällen och läggdags för mig och Jessi nu. Efter att ha fått en väldigt skön (...) ryggmassage av bruden ska jag nu lägga mig ned för att somna bredvid henne. Gos.

Mitt söta lilla troll.


Seriost bra dag.

Ligger i Matildas säng och väntar på att hon ska duscha klart. Snart kommer Jessi och gör oss sällskap med lite godis och sånt. Haft trevligt stadshäng med lunch på panini och sen lite titt i affärer. Efter det drog jag, Matilda och Bea till våran träning. Blev att jag låg på sidan och kollade på hela träningen men klagar inte över det, ruskigt skönt! Nu väntar en hemmakväll med mys och film, puss.



Vem ringde 112

Godmorgon!
Snart ska jag iväg till stan för en koll av min ljumske. Bli väl antagligen 10 centimeters nålar rätt in i den. Inte nåt jag föredrar, men vad gör man inte för lite bollspelande. Sen väntar en fika och massa snack, har en del att berätta för varandra nu. Dags att börja gör iordning sig, vi höres.

Känslorna finns kvar

Trollet mitt lämnade mig vid nio och då kunde jag somna om. Är just nu nyvaken men ska äta frukost för att sen fixa till mig lite och sen ner på stan. Mysdag i det tråkiga vädret!

 


Spanien 10, som det ska bli Spanien 11.

Per aspera ad astra

Hemma nu från en match som slutade två-två mot Djurgården. Kom hem och hittade ett troll som låg i min säng så ikväll blr det sovsällskap, mysigt.. Imorgon ska jag vakna upp med ett leende på läpparn för ska träffa mina flicks för fika. puss godnatt

Godnatt

Går och lägger mig med ett leende på läpparna trots en skadad ljumske. Länge sen jag mådde såhär bra och imorgon ska jag få träffa mina pärlor igen efter en hel dag utan dom. Kan knappt bli bättre. Sov gott, det ska jag.


Blir blind när alla lampor lyser

Som Matilda sagt är planerna flyttade till imorgon. Och kom ihåg att ställa frågor, vi ska försöka svara på alla. För min del blir det träning ikväll, även denna dag hoppas jag på en lugn, aldrig kul med intervaller och skit. Skönt också att allt håller på att reda upp sig efter några dagar av kaos. Det är aldrig roligt med tråkigheter.
Lite tomt på bildfronten men det blir snart bättre, det kan jag definitivt lova!

Fråga Fråga

Fortsätt ställ frågor för vi kommer inte svara om vi inte får tillräckligt många, vi svarar under helgen så ställ på!

Tråkigt väder. Blir en dag med häng på nelly och asos, taggar midsommar!


En del av mitt hjärta

Ingen fika idag med F & J. Jessica ligger hemma med magont plus att det är riktigt dåligt väder. Men någon sa här på bloggen "värt med ovärda dagar", helt rätt. Så en dag hemma blir det, men match mot kvällen blir det iaf!




Små bilder men tagen från Jessicas blogg!


Det ekar över hela staden

Om några timmar bär det av till staden för en träff med mina favoriter. Blir mycket prat, fika och en del tittande i affärerna. Man får göra det bästa utav regniga dagar också, speciellt när man lever livet utan tråkiga sommarjobb! Slappa tjejer men sjukt skönt att inte behöva vakna tidigt utan bara få vara och kunna göra i princip vad man vill. Det kallar jag livs.

Flight 93





Imorgon hänger den riktiga kameran med så slipper ni mobilbilderna. Nu kallar sängen efter att ha sett Flight 93.
Puss och godnatt!


En FRÅGESTUND som start.

.


Hemma från Stockholm

Hemma nu efter en lugn träning i Stockholm. Annars har jag ätit eller faktiskt gjort ingenting. Eller jo, David tränare för Storvreta Dam kom förbi så nu är alla papper skrivna så nästa säsong blir med sibk.
Har nu satt på datan och ska kolla på en film i sängen. Imorgon ska jag träffa flicksen Fanny och Jessica för fika och lunch. På kvällen blir det match mot Djurgården! puss



Så kallad har inga bilder.

Lite lätt sliten

Har haft en lugn träning i regnet, men har troligen fått mitt livs första blånagel. Fräscht. Nu väntar en varm långdusch och sen lite alvedon och glass på det så kan jag nog gå som vanligt imorgon. Blir tidig läggdags ikväll, svårt att få sina timmar sömn när man har sovit med två valrossar de senaste dagarna. Ta åt er Jessi och Madde. Ha en mysig kväll!

Dagens garv

Så nu är jag tillbaka i bloggvärlden efter tiden med tangys. Startar ett nytt kapitel och det gör jag med min fina, aa kallad syster Fanny. Snart kommer det komma en frågestund som en liten start för våran blogg!

Under måndagen hängde jag galet med Jessica och Fanny. Fika, prat och bio där också Beatrice, Denise, Julia och Lina hängde med på. Baksamällen och det bästa var inte filmen, det var garvet som killen hade på rad nummer två, dagens garv går åt dig killen! Somnade bredvid Fanny i Jessicas hus.
Nu sitter jag hemma och det vankas träning i Stockholm.


The moment I met you

Hemma efter en biokväll med tjejerna och sen en sleepover hos Jessica. Vi hade tänkt bada, sen kollade vi ut och såg det tråkiga vädret. Så jag och Matilda åkte hem istället. Värt med lite ovärda dagar ibland!
Är ju lite nybörjare på det här med bloggar, men har tur eftersom jag har världens bästa Matilda med mig. Enjoy.

They both look pretty good baby girl but then so do you

Dagen har spenderas med Jessica på Gränby Centrum med fika och prat. Cykeln hem och efter bad åker vi på bio med Beatrice och kanske några fler tillkommer. Vi hörs senare, puss.

För det första...

Börjar med att säga hej och välkommen till våran nya blogg! Som ni ser på namnet heter vi Matilda och Fanny, är blondiner och ni kommer kunna följa denna blogg under sommarn om inte längre. Nej men mer om oss och våran vardag kommer att dyka upp. Så fortsätt följ! Standard.


RSS 2.0